Preskoči na vsebino

Politika vračil

Imamo politiko 30-dnevnega vračila, kar pomeni, da imate 30 dni po prejemu izdelka čas, da zahtevate vračilo.

Da bi bili upravičeni do vračila, mora biti vaš izdelek v enakem stanju, kot ste ga prejeli, nenošen ali neuporabljen, z oznakami in v originalni embalaži. Potrebovali boste tudi račun ali dokazilo o nakupu.

Za začetek vračila nas lahko kontaktirate na info@donar.si. Če je vaše vračilo sprejeto, vam bomo poslali oznako pošiljanja za vračilo ter navodila, kako in kam poslati paket. Predmetov, ki nam jih pošljete nazaj, ne da bi predhodno zahtevali vračilo, ne bomo sprejeli.

Za morebitna vprašanja o vračilu nas lahko vedno kontaktirate na info@donar.si.

Poškodbe in težave
Preglejte svoje naročilo ob prejemu in nas nemudoma kontaktirajte, če je artikel okvarjen, poškodovan ali če prejmete napačen artikel, da bomo lahko ocenili težavo in jo odpravili.

Izjeme / artikli, ki jih ni mogoče vrniti
Določenih vrst predmetov ni mogoče vrniti, kot je pokvarljivo blago (kot so hrana, rože ali rastline), izdelki po meri (kot so posebna naročila ali personalizirani predmeti) in blago za osebno nego (kot so kozmetični izdelki). Prav tako ne sprejemamo vračil za nevarne materiale, vnetljive tekočine ali pline. Prosimo, stopite v stik, če imate vprašanja ali pomisleke glede določenega artikla.

Na žalost ne moremo sprejeti vračil prodajnih artiklov ali darilnih kartic.

Zamenjave
Najhitrejši način, da dobite kar želite je, da vrnete artikel, ki ga imate, in ko je vračilo sprejeto, opravite ločen nakup za nov artikel.

Povračila
Ko bomo prejeli in pregledali vaše vračilo, vas bomo obvestili in vam sporočili, ali je bilo vračilo odobreno ali ne. Če bo odobreno, boste samodejno prejeli povračilo na prvotno plačilno sredstvo. Upoštevajte, da lahko vaša banka ali izdajatelj kreditne kartice obdela in objavi vračilo tudi nekaj časa.