Preskoči na vsebino

Dostava in vračila

pošiljanje + vračila

DOSTAVA

Zneske pošiljanja določimo glede na težo in velikost ter vašo lokacijo (naročila pošiljamo iz Ljubljane, Slovenije, EU). Predmeti so običajno poslani prek DHL ali FedEx v 1 do 7 delovnih dneh od oddaje naročila. Tranzitni čas znotraj EU lahko traja od 1 do 10 delovnih dni. Trenutno ponujamo ekspresno ali pospešeno pošiljanje za vsak primer posebej. Če želite ekspresno pošiljko, nam pišite na info@donar.si


MEDNARODNO POŠILJANJE

Države, v katere trenutno pošiljamo, so: EU, Kanada, Hrvaška, Srbija, Avstralija, Japonska, Nova Zelandija, Norveška, Rusija, Singapur, Južna Afrika, Južna Koreja, Švica, Združeno kraljestvo. Če vaše države ni na tem seznamu in želite oddati naročilo, nam pišite na info@donar.si , da preverimo, ali lahko uredimo pošiljanje.

Tranzitni čas za mednarodne pošiljke je v povprečju 3-4 tedne. Upoštevajte, da nismo odgovorni za kakršne koli carinske stroške, ki lahko nastanejo.


VRAČILA IN MENJAVE

Upamo, da vam je nakup všeč, vendar razumemo, da nekatere stvari preprosto ne gredo po načrtih. Če iz kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni z artiklom, nam ga lahko vrnete za zamenjavo ali celotno vračilo kupnine zmanjšano za stroške pošiljanja. Vračila nam morajo biti dostavljena v 15 dneh od datuma, ko ste prejeli izdelek(e). [Primer: če ste naročilo prejeli 1. v mesecu, bi ga morali na naši strani dostaviti nazaj do 15.] Vračila, dostavljena po 15 dneh in do 60 dneh, bodo izdana v obliki dobroimetja trgovine. Ne moremo sprejeti vračil, opravljenih več kot 60 dni po prvotnem datumu naročila. Upoštevajte, da so vsa umetniška dela (tiski in izvirniki), praznična dekoracija in izdelki, znižani za 35 % ali več, končna prodaja.

Stroške povratne pošiljke nosi kupec. Vrnjeno blago nam mora biti dostavljeno neuporabljeno, v originalni embalaži in v stanju, v katerem je bilo prejeto, sicer morda ni upravičeno do vračila ali zanj se zaračuna pristojbina za obnovitev zalog. Ne moremo biti odgovorni za predmete, poškodovane ali izgubljene pri povratni pošiljki, zato priporočamo zavarovano in sledljivo poštno storitev. Ne moremo izdati vračila brez dejanskega prejema artiklov ali dokazila o prejeti povratni dostavi. Počakajte 1-2 tedna, da se vaše vračilo obdela.

Za vračilo nam pišite na info@donar.si in zahtevajte avtorizacijo vračila. Vključite številko naročila in artikle, ki jih želite vrniti.